Rod PEI lan Plat
  • Air ProRod PEI lan Plat

Rod PEI lan Plat

Lembar lan batang PEI minangka polimida modifikasi amber transparan, tahan api lan asap asap, indeks oksigen kanggo level 47% kanggo kelas pembakaran UL94 -V-0, Ultem PEI wis nyoroti tahan panas (dawa tahan suhu term 180C), nuduhake kateguhan lan kaku, kateguhan dhuwur, resistensi nyandhang banget lan sifat listrik sing pinunjul. Sugeng tuku Rod PEI lan Piring saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katrangan lembar lan rod PEI

Lembar lan batang PEI minangka polimida modifikasi amber transparan, tahan api lan asap asap, indeks oksigen kanggo level 47% kanggo kelas pembakaran UL94 -V-0, Ultem PEI wis nyoroti tahan panas (dawa tahan suhu term 180C), nuduhake kateguhan lan kaku, kateguhan dhuwur, resistensi nyandhang banget lan sifat listrik sing pinunjul. Sugeng tuku Rod PEI lan Piring saka kita.

Spesifikasi sheet lan rod PEI

Jeneng produk Lembar lan rod PEI
Materi Ultem PEI 1000, 2100.200.223 (isi serat kaca)
Werna Amber transparan, ireng
Ukuran kasedhiya ukuran: 150x300,300x300,500x500,500x1000mm. Aize liyane bisa dipotong
Jinis pangolahan Ekstrusi lan kompresi dicetak.
Toleransi Gumantung saka ukuran.
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Kontrol Kualitas 100% mriksa sadurunge dikirim
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Conto Kasedhiya
Pangiriman Dening Courier-Fedex, DHL, UPS, utawa liwat udara / laut

Karakteristik sheet lan rod PEI

Resistensi Impact sing Apik banget

Kekuwatan dhuwur, stabilitas dimensi

Retardant semangat: UL: V-0

Sipat mekanik sing apik

Stabilitas dimensi

Kalor lan tahan kimia

Aplikasi sheet lan rod PEI

Lapangan 3D

Papan Adiabatic

piranti medis

konektor / lengen klambi / gagang

piranti untu

Panas Tags: Rod lan Piring PEI, Disesuaikan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, digawe ing China, Dhaptar Harga, Kutipan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.