Pelat PEI kanggo Printer 3D
  • Air ProPelat PEI kanggo Printer 3D

Pelat PEI kanggo Printer 3D

Pelat PEI kanggo printer 3D minangka polimida modifikasi amber transparan, tahan api lan asap asap, indeks oksigen kanggo level 47% kanggo kelas pembakaran UL94 -V-0, Ultem PEI wis nyorot tahan panas (dawa -Suhu tahan suhu 180C), nuduhake kateguhan lan kaku, kateguhan sing dhuwur, resistensi nyandhang banget lan sifat listrik sing luar biasa

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Deskripsi piring PEI kanggo printer 3D

Pelat PEI kanggo printer 3D minangka polimida modifikasi amber transparan, tahan api lan asap asap, indeks oksigen kanggo level 47% kanggo kelas pembakaran UL94 -V-0, Ultem PEI wis nyorot tahan panas (dawa -Suhu tahan suhu 180C), nuduhake kateguhan lan kaku, kateguhan sing dhuwur, resistensi nyandhang banget lan sifat listrik sing luar biasa

Spesifikasi piring PEI kanggo printer 3D

Jeneng produk Pelat PEI kanggo printer 3D
Materi Ultem PEI 1000, 2100.200.223 (isi serat kaca)
Werna Amber transparan, ireng
Ukuran kasedhiya ukuran: 150x300,300x300,500x500,500x1000mm. Aize liyane bisa dipotong
Jinis pangolahan Ekstrusi lan kompresi dicetak.
Toleransi Gumantung saka ukuran.
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Kontrol Kualitas 100% mriksa sadurunge dikirim
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Conto Kasedhiya
Pangiriman Dening Courier-Fedex, DHL, UPS, utawa liwat udara / laut

Karakteristik piring PEI kanggo printer 3D

Resistensi Impact sing Apik banget

Kekuwatan dhuwur, stabilitas dimensi

Retardant semangat: UL: V-0

Sipat mekanik sing apik

Stabilitas dimensi

Kalor lan tahan kimia

Aplikasi piring PEI kanggo printer 3D

Lapangan 3D

Papan Adiabatic

piranti medis

konektor / lengen klambi / gagang

piranti untu

Panas Tags: Pelat PEI kanggo Printer 3D, Disesuaikan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Dhaptar Harga, Kutipan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.