Bagian Mesin Cetakan Injeksi

Kita profesional ing bagean mesin cetakan injeksi, kita duwe pengalaman nyetak inejksi macem-macem jinis produk plastik saka PEEK, PPS, PFA, PEI, PPSU, Nylon, Delrin, PP, PC, PET, UHMW-PE, PVC, Bahan ABS.

Injeksi bagean mesinbisa digawe saka mesin injeksi vertikal lan horisontal, kanthi toleransi 0,01-0,10mm, bobote bisa 0,1-5000 gram kanthi permukaan sing rata lan rata.

Kita duwe pengalaman nggaweibagean nyetak bagean mesin, Komponen plastik sing kebungkus, Lebokake fittings cetakan plastik logam, lan bagian cetakan 2, digawe khusus sesuai kebutuhan pelanggan.

View as  
 
  • Kita fokus ing ngrancang lan nggawe bagean injeksi cetakan PEEK Polyeteretherketone, Injeksi cetakan PEEK bagean polietherketone Non-standar lan khusus digawe miturut kebutuhan pelanggan, Kita duwe pengalaman akeh nggawe macem-macem produk injeksi plastik, utamane plastik enginering kinerja tinggi, kaya PAI, PEEK, PPS, PEI, PVDF, PFA, Nylon, Delrin, UHMWPE, PP, PC..bdg.

  • Injeksi ngecor PA + GF30 kaca kapenuhan Nylon GF30 bagean Non-standar lan adat digawe minangka saben syarat customer, Kita duwe pengalaman sugih ing nggawe macem-macem Injection nyetak PA6 Nylon6 bagean, utamané-kinerja dhuwur enginnering plastik, kaya PAI, PEEK , PPS, PEI, PVDF, PFA, Nylon, Delrin, UHMWPE, PP, PC..etc.

  • We fokus ing ngrancang lan Manufaktur injeksi nyetak bagean Plastik nyetak bagean, injeksi nyetak bagean Plastik nyetak bagean Non-standar lan adat digawe minangka saben customer kang syarat, Kita duwe pengalaman sugih ing nggawe macem-macem produk injeksi plastik, utamané kinerja dhuwur plastik enginnering , kaya PAI, PEEK, PPS, PEI, PVDF, PFA, Nylon, Delrin, UHMWPE, PP, PC..etc.

  • We fokus ing ngrancang lan Manufaktur Injection ngecor CPVC PVC bagean nyetak, Injection ngecor CPVC PVC bagean nyetak sing Non-standar lan adat digawe minangka saben syarat customer kang, Kita duwe pengalaman sugih ing nggawe macem-macem produk injeksi plastik, utamané ing-kinerja dhuwur plastik enginnering , kaya PAI, PEEK, PPS, PEI, PVDF, PFA, Nylon, Delrin, UHMWPE, PP, PC..etc.

  • We fokus ing ngrancang lan Manufaktur Injection ngecor Ultem PEI 2300 bagean nyetak, Injection ngecor Ultem PEI 2300 bagean nyetak sing Non-standar lan adat digawe saben syarat customer kang, Kita duwe pengalaman sugih ing nggawe macem-macem produk injeksi plastik, utamané dhuwur-kinerja plastik rekayasa, kaya PAI, PEEK, PPS, PEI, PVDF, PFA, Nylon, Delrin, UHMWPE, PP, PC..etc.

  • Kita fokus ing ngrancang lan manufaktur Injection PE-UHMW UHMWPE fittings, Injeksi PE-UHMW UHMWPE fittings nyetak sing Non-standar lan adat digawe minangka saben customer kang syarat, Kita duwe pengalaman sugih ing nggawe macem-macem produk injeksi plastik, utamané dhuwur-kinerja plastik rekayasa, kaya PAI, PEEK, PPS, PEI, PVDF, PFA, Nylon, Delrin, UHMWPE, PP, PC..etc.

Bagian Mesin Cetakan Injeksi bisa disesuaikan khusus saka Ideal. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen wis, sampeyan bakal nemokake yen Bagian Mesin Cetakan Injeksi duwe kutipan sing marem. Produk kami lulus sertifikasi CE. Ngarep-arep nggarap sampeyan.