Bagean Mesin Bakelite

Bakelite minangka macem-macem plastik pertama sing digawe ing produksi industri. Jeneng kimia Bakelite yaiku plastik fenolik. bagean mesin bakelite duwe kekuatan mekanik sing dhuwur, isolasi sing apik, tahan panas lan tahan korosi, mula asring digunakake ing produksi bahan listrik, kayata Saklar, wadhah lampu, earphone, kasus telpon, kasus instrumen, lan liya-liyane. "Bakelite".

Kerugian sakabagean mesin bakeliteyaiku duwe sifat mekanik sing kurang lan ora tahan karat minyak lan kimia. Kanggo ngatasi kekurangan ing ndhuwur, masarakat wis ngowahi resin fenolik. Nambah macem-macem pengisi ing resin fenolik bisa entuk plastik fenolik sing diowahi kanthi macem-macem fungsi. Contone, nambah asbes lan mika ing bahan bisa nambah resistensi asam, resistensi alkali, lan resistensi abrasi, lan bisa digunakake kanggo bahan peralatan kimia lan aksesoris motor lan mobil; nambah serat kaca bisa nambah atose, lan bisa digunakake minangka bagean mesin, lsp; Sawise diowahi nganggo karet nitril, resistensi minyak lan kekuatan pengaruh saya apik; sawise diowahi nganggo polivinil klorida, kekuatan mekanik lan resistensi asam bisa ditambah.


Bagian Mesin Bakelite minangka salah sawijining bahan baku sing akeh yaiku proses sintesis sing gampang, regane murah lan kinerja sing apik.

View as  
 
  • Aksesoris plastik PF fenolik Bakelite, uga dikenal minangka plastik fenolik isih dadi plastik termol kanthi output paling gedhe ing saindenging jagad, aksesoris plastik PF fenolik Bakelite minangka bahan baku sing akeh, proses sintesis sederhana, rega murah, lan kinerja sing apik, plastik PF fenolik Bakelite kita aksesoris bakal nyukupi sarat sampeyan.

  • Bagian bakelite fenolis mesin sing digawe dadi mesin, uga dikenal minangka plastik Fenolol isih dadi plastik thermoset kanthi output paling gedhe ing saindenging jagad, kelengkapan plastik fenolik Phenol-Formaldehida (PF) minangka bahan baku sing akeh, proses sintesis sederhana, rega murah, lan kinerja sing apik banget, perlengkapan plastik fenolik Phenol-Formaldehida (PF) bakal memenuhi syarat sampeyan.

  • Fittings plastik fenol-Formaldehida (PF) plastik, uga dikenal minangka plastik fenolik isih kalebu plastik termol kanthi output paling gedhe ing saindenging jagad, kelengkapan plastik fenol-Formaldehida (PF) minangka bahan baku sing akeh, proses sintesis sederhana, regane murah, lan kinerja sing apik banget, perlengkapan plastik fenolik-Formaldehida (PF) kita bakal memenuhi syarat sampeyan.

  • Bagian plastik plastik panggolit milled cnc presisi tinggi, uga dikenal minangka plastik Phenolic isih ana plastik termol kanthi output paling gedhe ing saindenging jagad, bagean plastik plastik fenolik giling pabrik presisi tinggi yaiku bahan baku, proses sintesis sederhana, regane murah, lan kinerja sing apik banget , Bagian plastik plastik phenol bakelite presisi tinggi kami bakal memenuhi kebutuhan sampeyan.

  • peralatan mesin plastik bakolit fenolik, uga dikenal minangka plastik Fenolik isih ana plastik termol kanthi output paling gedhe ing saindenging jagad, fittings mesin bakelite plastik fenolik minangka bahan baku sing akeh, proses sintesis sederhana, regane murah, lan kinerja sing apik, mesin bakelite plastik fenolik kita perlengkapan bakal nyukupi sarat sampeyan.

  • Bagian bakelite mesin CNC sing digawe khusus, uga dikenal kanthi jeneng plastik Phenolic isih ana plastik thermoset kanthi output paling gedhe ing saindenging jagad amarga bahan baku sing akeh, proses sintesis sederhana, regane murah, lan kinerja sing apik banget.

 1 
Bagean Mesin Bakelite bisa disesuaikan khusus saka Ideal. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen wis, sampeyan bakal nemokake yen Bagean Mesin Bakelite duwe kutipan sing marem. Produk kami lulus sertifikasi CE. Ngarep-arep nggarap sampeyan.