Ndeleng GF30 Rod
  • Air ProNdeleng GF30 Rod

Ndeleng GF30 Rod

Polyetheretherketone (PEEK) minangka thermoplastik kristal aromatik sing tahan panas. PEEK bisa digunakake ing suhu sing dhuwur banget (udakara + 260 ° C) lan nuduhake kekuatan mekanik sing luar biasa, rasa, atose, kekuatan lentur, PEEK nuduhake resistensi kimia sing apik banget, sifat dielektrik sing apik banget nganti + 260 ° C lan apik banget resistensi kanggo kabeh jinis radiasi (sanajan sinar ultraviolet mung nyebabake warna kuning saka sifat sing bisa mateni dhewe miturut UL 94. Sugeng tuku Rod PEEK GF30 saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katrangan

Polyetheretherketone (PEEK) minangka thermoplastik kristal aromatik sing tahan panas. PEEK bisa digunakake ing suhu sing dhuwur banget (udakara + 260 ° C) lan nuduhake kekuatan mekanik sing luar biasa, rasa, atose, kekuatan lentur, PEEK nuduhake resistensi kimia sing apik banget, sifat dielektrik sing apik banget nganti + 260 ° C lan apik banget resistensi kanggo kabeh jinis radiasi (sanajan sinar ultraviolet mung nyebabake warna kuning saka sifat sing bisa mateni awake dhewe miturut UL 94.

Spesifikasi rod PEEK GF30 (serat kaca diperkuat)

Jeneng produk NGETIK rod GF30 (serat kaca diperkuat)
Materi PEEK ora diisi, PEEK CA30, PEEK GF30, PEEK HPV kelas prekara
Werna Alam, ireng.
Ukuran kasedhiya Rod: Dia5-200mm * 1000mmDawa utawa dawa 3000mm
Jinis pangolahan Ekstrusi lan kompresi dicetak.
Toleransi Gumantung saka ukuran.
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Kontrol Kualitas 100% mriksa sadurunge dikirim
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Conto Kasedhiya
Pangiriman Dening Courier-Fedex, DHL, UPS, utawa liwat udara / laut

Karakteristik rod PEEK GF30 (serat kaca diperkuat)

1. Plastik sing kuat lan kaku.

2. resistensi kimia sing luar biasa.

3. Sipat mekanik sing apik ing suhu munggah.

4. Tahan banyu panas lan kukus.

5.Nilai kelas PEEK nduweni karakteristik nyandhang sing apik banget.

6. Peringkat 94 V-0 tingkat kobaran (kekandelan 0,059 ").

7. Asap rokok lan emisi gas beracun sing sithik nalika kena geni.

Aplikasi rod PEEK GF30 (serat kaca diperkuat)

1. Komponen mesin distrik

2. Bagéan aerospace

3. Segel

4. Komponen tumpukan lan katup

5.Bearings lan bushings (bahan kelas PEEK)

6. Komponen listrik

7. Piranti instrumen medis

8. Komponen mesin pemrosesan panganan

Panas Tags: PEEK GF30 Rod, Customized, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Buatan China, Daftar Harga, Kutipan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.