Komponen PEEK kanggo kromatografi ion / kromatografi cair
  • Air ProKomponen PEEK kanggo kromatografi ion / kromatografi cair

Komponen PEEK kanggo kromatografi ion / kromatografi cair

Komponen PEEK kanggo kromatografi ion / kromatografi cair minangka termoplastik kristal aromatik tahan panas sing paling dhuwur ana ing lingkungan sing angel sesuai karo persyaratan pangembangan panggunaan kinerja tinggi, lan aplikasi praktis saka macem-macem titik Lembut Plastik saka 334 C, suhu transisi kaca 143 C.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Deskripsi komponen PEEK kanggo kromatografi ion / kromatografi cair

Komponen PEEK kanggo kromatografi ion / kromatografi cair minangka termoplastik kristal aromatik tahan panas sing paling dhuwur ana ing lingkungan sing angel sesuai karo persyaratan pangembangan panggunaan kinerja tinggi, lan aplikasi praktis saka macem-macem titik Lembut Plastik saka 334 C, suhu transisi kaca 143 C.

Spesifikasi komponen PEEK kanggo kromatografi ion / kromatografi cair

Jeneng produk Komponen PEEK kanggo kromatografi ion / kromatografi cair
Materi PEEK, PEEK GF30, PEEK CA30, PEEK HPV kelas prewangan
Werna Alam, abu-abu, ireng
Ukuran kasedhiya OEM / ODM
Jinis pangolahan Mesin sumbu 5
Toleransi +/- 0,05 mm
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Kontrol Kualitas 100% mriksa sadurunge dikirim
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Conto Kasedhiya
Pangiriman Dening Courier-Fedex, DHL, UPS, utawa liwat udara / laut

Layanan komponen PEEK kanggo kromatografi ion / kromatografi cair

Kualitas sing dipercaya

â — ¦ Pangukuran lan toleransi sing akurat banget

â — ¦ Lumahing lan warna sing konsisten

â — ¦ Ora usah kerja ulang

Layanan Banget

â — ¦ Layanan mandheg

â — ¦ Solusi inovatif

â — ¦ Karyawan berbahasa Inggris sing apik

â — ¦ Tanggepan cepet

â — ¦ Wektu pengiriman sing andal

Jembar jembar

â — ¦ Mesin CNC, Mesin panggilingan lan 4 sumbu / 5 sumbu,

â — ¦ Cetakan / alat

â — ¦ Suntikan kanggo macem-macem jinis plastik

Produksi Fleksibel

â — ¦ Kumpulan cilik bisa ditampa

â — ¦ Produksi Lean

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik!

P: Suwene kiriman sampeyan?

A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa bahan kerjane sampeyan?

A: Kita nggunakake teknik plastik-PEEK, PPS, Nylon, PAI, PEI, ABS, Delrin. Lan Steel-Stainless steel, tembaga, Aluminium, 303,304,316 lan Titanium Alloy.

P: Apa peralatan sampeyan?

A: Kita duwe mesin CNC, mesin 4 sumbu lan mesin 5 sumbu, mesin injeksi, mesin grinding, mesin Ukiran, mesin EDM, mesin pemotong kawat NC, mesin CMM.

Panas Tags: Komponen PEEK kanggo kromatografi ion / kromatografi cair, Disesuaikan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Dhaptar Harga, Quotation, CE, fittings HPLC

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.