Molded PA66 parts PA6 parts and molded PA parts
  • Air ProMolded PA66 parts PA6 parts and molded PA parts

Molded PA66 parts PA6 parts and molded PA parts

Molded PA66 parts PA6 parts and molded PA parts are Non-standar and custom made as per customerâ € ™ s requirement, We have rich experience in making various Molded PA66 parts PA6 parts and molded PA parts, especially the high-performance enginnering plastics, like PAI, PEEK, PPS, PEI, PVDF, PFA, Nylon, Delrin, UHMWPE, PP, PC..etc.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Deskripsi bagean PA66 sing dicetak bagean PA6 lan bagean PA sing dicetak

Kita fokus ing ngrancang lan manufaktur bagean PA66 Molded PA6 lan bagean PA molded, Produk kita kabeh Non-standar lan digawe khusus miturut syarat pelanggan, Kita duwe pengalaman sugih ing nggawe macem-macem bagean PA66 Molded PA6 parts lan molded PA bagean, utamané-kinerja dhuwur plastik enginnering, kaya PAI, PEEK, PPS, PEI, PVDF, PFA, Nylon, Delrin, UHMWPE, PP, PC..etc.

Spesifikasi bagean PA66 Molded PA6 parts lan molded PA parts

jeneng produk Molded PA66 parts PA6 parts and molded PA parts
Bahan Mold P20 / H13 / NAK80 / S50C / S136 / 738H.etc
Mode wangun Cetakan Injeksi Plastik
Bahan plastik: PEEK, PAI, PPS, PVDF, PEI, PP, PC, PA, PA6, ABS, PET, PVC, POM, etc.
Desain CAD, CAM, CAE, Pro-E, UG, Soild works, Mouldflow, CATIA .... lsp.
Toleransi Cetakan +/- 0.01mm, produk plastik 0.1mm
Sistem Gate Runner Kadhemen / Hot Runner
Ejeksi Pin / Stripper Plate.etc
Plat A.B 1.1730/P20.etc
Urip alat 50-500K dijupuk
Mold Base LKM stand moldbase + copy komponen HASCO
Rongga & Inti P20 / H13 / NAK80 / S50C / S136 / 738H.etc
Lumahing Rampung Perawatan Polandia / Tekstur / Terukir / Panas. Lsp
rongga-rongga Single / Multiple / Kulawarga jamur Lead Time.
Wektu Timah Bangunan Cetakan: T1, 4-6 minggu, Laporan pangukuran bagean (yen dibutuhake).
Piranti Tes Kacepetan CNC, Standar CNC, EDM, Cutting Kawat, WEDM, Grinder, Mesin Cetakan Injeksi Plastik kanggo cetakan uji coba saka 50-500T sing kasedhiya.
Kontrol kualitas 100% mriksa sadurunge kapal
Kemasan Minangka standar utawa minangka syarat sampeyan
Pangiriman Miturut Courier-Fedex, DHL, UPS, utawa liwat udhara / segara

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik!

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umume 4 minggu kanggo cetakan umum. utawa 4-8 minggu kanggo cetakan khusus lan rumit.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Peralatan sampeyan apa?

A: Kita duwe mesin CNC, mesin 4-sumbu lan mesin 5-sumbu, mesin injeksi, mesin penggiling,

Mesin ukiran, mesin EDM, mesin potong kawat NC, mesin CMM.

P: Apa sing kudu ditindakake yen ora duwe gambar?

A: Kirimake conto menyang pabrik, banjur bisa nyalin utawa menehi solusi sing luwih apik. Kirimake gambar utawa draf kanthi dimensi (Panjang, Dhuwur, Jembar), file CAD utawa 3D bakal digawe kanggo sampeyan yen dipesen.

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ kita yaiku 1pcs, uga minangka salah sawijining kauntungan, sanajan sampeyan duwe anggaran kurang, utawa pengin nyuda risiko sadurunge produksi, kita loro bisa nampa MOQ sing kurang.

P: Apa sampeyan bakal mriksa 100% utawa inspeksi acak?

A: Kita bakal nindakake inspeksi 100% kanggo conto, inspeksi acak kanggo produksi massal. Nalika manufaktur, kita bakal ngontrol dimensi, nindakake PQC ing produksi massal.

P: Kepiye cara yen bagean ora cocog karo gambar sing ditampa?

A: Hubungi kita langsung, ngirim gambar lan marang kita masalah, kita bakal mriksa lan ndandani utawa maneh nggawe barang karo free.

P: Kepiye cara yen bagean ora cocog karo gambar sing ditampa?

A: Nalika produk rampung, uga liwati dening QC kita, kita bakal ngirim metu bagean kanggo sampeyan dening DHL, Fedex, utawa segara sawise komunikasi

Panas Tags: Bagean PA66 cetakan lan bagean PA6 cetakan, bagean PA6 cetakan injeksi, bagean PA66 cetakan injeksi, bagean Nylon cetakan, bagean nilon66 cetakan, bagean nylon6, Cetakan nylon6G, Disesuaikan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made In China, Daftar Harga, Kutipan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.