Layanan Khusus cnc ngowahi mesin mesin anodizing aluminium
  • Air ProLayanan Khusus cnc ngowahi mesin mesin anodizing aluminium

Layanan Khusus cnc ngowahi mesin mesin anodizing aluminium

kita produsen khusus saka China, Layanan Khusus cnc turning milling aluminium mesin mesin pemodifikasi / pabrik, produk berkualitas tinggi Grosir Layanan Kustom cnc milling aluminium mesin mesin anodizing R&D lan manufaktur, kita duwe sawise-sales sampurna dhukungan layanan lan teknis. Ngarep-arep kerja sama sampeyan! Sugeng Rawuh kanggo tuku Layanan Khusus cnc ngowahi mesin mesin anodizing aluminium saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Deskripsi Layanan Khusus bagean mesin mesin anodizing aluminium cnc

kita produsen khusus saka China, Layanan Khusus cnc turning milling aluminium mesin mesin pemodifikasi / pabrik, produk berkualitas tinggi Grosir Layanan Kustom cnc milling aluminium mesin mesin anodizing R&D lan manufaktur, kita duwe sawise-sales sampurna dhukungan layanan lan teknis. Nunggu kerjasama sampeyan!

Spesifikasi Layanan Khusus cnc bagean mesin pemodelan anodisasi aluminium

Jeneng produk Layanan Khusus cnc ngowahi mesin mesin anodizing aluminium
Materi Deleng tabel sing dipasang
Ukuran kasedhiya OEM / ODM
Kapasitas Nguripake CNC: Ï † 0,5 - Ï † 300 * 750 mm, + / - 0,005 mmCNC Mesin: 510 * 1020 * 500 mm (maks), + / - 0,02 mm
Piranti Tes instrumen pangukuran, Proyektor, CMM, Altimeter, Micrometer, Utas Gages, Kaliper
Format Gambar IGS, STP, X_T, DXF, DWG, Pro / E, PDF
Kontrol Kualitas 100% mriksa sadurunge dikirim
Conto Kasedhiya
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Pangiriman Dening Courier-Fedex, DHL, UPS, utawa liwat udara / laut

Bahan sing Disedhiyakake ing Layanan Khusus cnc bagean mesin mesin anodizing aluminium

Plastik teknik PAI, PEEK, PPS, PTFE, PVDF, PEI, Delrin, POM, PA, PP, UHMWPE lsp.
Baja tahan karat SS201, SS301, SS303, SS304, SS316, SS416 17-4PH lsp.
Waja baja ringan, Baja karbon, 4140, 4340, Q235, Q345B, 20 #, 45 # lsp.
Kuningan HPb63, HPb62, HPb61, HPb59, H59, H68, H80, H90 lsp.
Tembaga C11000, C12000, C12000 C36000 lsp.
Aluminium AL6061, Al6063, AL6082, AL7075, AL5052, A380 lsp.
Wesi A36, 45 #, 1213, 12L14, 1215 lsp.
Plastik ABS, PC, PE, POM, Delrin, Nylon, Teflon, PP, PEI, Peek lsp.
titanium TC4, GR5, Ti6AL4V

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik!

P: Suwene kiriman sampeyan?

A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa peralatan sampeyan?

A: Kita duwe mesin CNC, mesin 4 sumbu lan mesin 5 sumbu, mesin injeksi, mesin grinding,

Mesin ukir, mesin EDM, mesin pemotong kabel NC, mesin CMM.

P: Apa sing bakal ditindakake yen ora duwe gambar?

A: Kirimake conto menyang pabrik, banjur bisa nyalin utawa menehi solusi sing luwih apik. Kirimake gambar utawa draf kanthi dimensi (Panjang, Dhuwur, Jembar), file CAD utawa 3D bakal digawe kanggo sampeyan yen dipesen.

P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ kita yaiku 1 pcs, iki uga duwe kauntungan, sanajan sampeyan kurang duwe anggaran, utawa pengin nyuda resiko sadurunge produksi, kita sakloron bisa nampa MOQ kurang.

P: Apa sampeyan bakal mriksa 100% utawa inspeksi acak?

A: Kita bakal nindakake inspeksi 100% kanggo conto, inspeksi acak kanggo produksi massal. Nalika nggawe, kita bakal ngontrol dimensi, nindakake PQC ing produksi massal.

P: Kepiye cara yen bagean ora cocog karo gambar sing ditampa?

A: Hubungi langsung, kirim gambar lan critakake, kita bakal mriksa lan ndandani utawa nggawe barang kanthi gratis.

P: Kepiye cara yen bagean ora cocog karo gambar sing ditampa?

A: Yen produk rampung, uga liwati karo QC, kita bakal ngirim bagean menyang DHL, Fedex, utawa segara sawise komunikasi

Panas Tags: Layanan Khusus cnc turning milling aluminium mesin mesin anodizing, Customized, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Daftar Harga, Quotation, CE, anodizing aluminium, lentur, lapisan seng, pelapis seng warna

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.