Rod CPVC lan Bar CPVC
  • Air ProRod CPVC lan Bar CPVC

Rod CPVC lan Bar CPVC

Batang CPVC lan batang CPVC digawe saka PVC klorinasi gas klorin ing sekitar pelarut. Iki bisa menehi jampel listrik sing apik, thermoplasticity lan kapasitas mbentuk membran, stabilitas kimia, nolak korosi lan banyu, larut ing aseton, eter hidroklorat, arene, ester lan sawetara alkohol.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Deskripsi batang CPVC lan garis CPVC

Batang CPVC lan batang CPVC digawe saka PVC klorinasi gas klorin ing sekitar pelarut. Iki bisa menehi jampel listrik sing apik, thermoplasticity lan kapasitas mbentuk membran, stabilitas kimia, nolak korosi lan banyu, larut ing aseton, eter hidroklorat, arene, ester lan sawetara alkohol.

Spesifikasi batang CPVC lan batang CPVC

Jeneng produk Batang CPVC lan garis CPVC
Materi PVC, CPVC, UPVC
Werna Kelabu, ireng.
Ukuran kasedhiya Rod: Dia5-200mm * 1000mmDawa utawa dawa 3000mm
Jinis pangolahan Ekstrusi lan kompresi dicetak.
Toleransi Gumantung saka ukuran.
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Kontrol Kualitas 100% mriksa sadurunge dikirim
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Conto Kasedhiya
Pangiriman Dening Courier-Fedex, DHL, UPS, utawa liwat udara / laut

Karakteristik batang CPVC lan batang CPVC

- Stabilitas kimia lan tahan korosi sing apik banget, kayata asam, alkali, uyah, oksidan lan korosi halogen

- resistensi suhu dhuwur

- Kekuwatan dhuwur ing suhu munggah nganti 110 ° C, suhu jangka panjang 95 ° C

- Resistensi Api Apik

- Isolasi listrik sing apik

- Termoplastikitas lan kapasitas mbentuk membran

- Kahanan cuaca sing apik banget

Aplikasi batang CPVC lan batang CPVC

-Pipa produksi CPVC, pangiriman banyu panas lan media korosif.

-Digunakake minangka pipa polusi banyu panas, pipa solusi plating, pipa reagen kimia panas, pipa gas klorin basah saka tanduran klor-alkali.

Lembaran -Gulung: digunakake kanggo ngasilake produk resistensi kimia, peralatan kimia tahan korosi kayata reaktor, katup, elektroler lsp.

-Bahan komposit: sawetara bahan komposit sing digawe dening CPVC lan serat anorganik utawa organik menehi resistensi pengaruh sing apik, tahan panas, tahan suhu luwih apik tinimbang bahan resin komposit liyane sing bisa digawe saka sheet, pipa, papan bergelombang, profil lan liya-liyane.

-Liwat teknologi produksi sing luwih apik ngasilake resistensi dampak sing luwih dhuwur lan transparansi CPVC sing luwih dhuwur, bisa digunakake ing mobil, disk komp, audio lan video.

Panas Tags: Batang CPVC lan Bar CPVC, Disesuaikan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, digawe ing China, Dhaptar Harga, Kutipan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.