Pabrik nilon oli nilon MC
  • Air ProPabrik nilon oli nilon MC

Pabrik nilon oli nilon MC

Pabrik nilon minyak Milling CNC, nilon MC nilon minyak, umume diarani nilon diakoni minangka plastik rekayasa sing paling akeh digunakake lan dikenal ing pasar saiki.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Deskripsi fittings nilon MC giling minyak Mill

Pabrik nilon minyak Milling CNC, nilon MC nilon minyak, umume diarani nilon diakoni minangka plastik rekayasa sing paling akeh digunakake lan dikenal ing pasar saiki.

Ana PA6, PA66, PA11, PA12, PA610, PA612 lan Cast nilon, Nylon nduweni kekuatan mekanik sing dhuwur, titik pelembut sing dhuwur, tahan panas, koefisien gesekan sing kurang, tahan aus, pelumas awake dhewe, nyerep kejut, resistensi minyak, pelarut asam, alkali lan umum sing ringkih; jampel listrik sing apik, Digunakake ing macem-macem struktur mekanik lan suku cadang.

Spesifikasi fittings nilon MC giling minyak Mill

Jeneng produk Pabrik nilon oli nilon MC
Materi PA6, PA66, PA11, PA12, PA610, PA612 lan Cast nilon
Werna Putih, ireng, warna liyane
Ukuran kasedhiya OEM / ODM
Jinis pangolahan Mesin CNC utawa cetakan injeksi
Toleransi +/- 0,05 mm
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Kontrol Kualitas 100% mriksa sadurunge dikirim
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Conto Kasedhiya
Pangiriman Dening Courier-Fedex, DHL, UPS, utawa liwat udara / laut

Karakteristik Bahan PA lengen nilon

Kauntungan:

1. Kekuwatan lan kaku sing dhuwur

2. Dampak gedhe lan kekuwatan pengaruh

3. Suhu defleksi panas sing dhuwur

4. Apik dampening

5. resistensi abrasi sing apik

6. Koefisien gesekan sing sithik

7. Stabilitas kimia sing apik tumrap pelarut organik lan bahan bakar

8. Sipat listrik sing apik banget, gampang dicithak lan dicelup

9. Aman pangan, nyuda swara

Kerugian

1. Stabilitas dimensi sing kurang, sifat listrik lan mekanik bisa uga kena pengaruh nyedhot kelembapan utawa banyu.

2. Kemampuan anti asam sing kurang, ora bisa menehi pewarna karo asam utawa asam empuk banget.

3. Kurang entheng, kurang tahan polusi.

Aplikasi bahan PA lengen nilon

Bantalan, gir, rodha, poros roller, impeller pompa banyu, agul-agul kipas, pipa pangiriman minyak, pipa panyimpenan minyak, tali, jaring pancing lan koil trafo.

Layanan lengen klambi nilon

Kualitas sing dipercaya

â — ¦ Pangukuran lan toleransi sing akurat banget

â — ¦ Lumahing lan warna sing konsisten

â — ¦ Ora usah kerja ulang

Layanan Banget

â — ¦ Layanan mandheg

â — ¦ Solusi inovatif

â — ¦ Karyawan berbahasa Inggris sing apik

â — ¦ Tanggepan cepet

â — ¦ Wektu pengiriman sing andal

Jembar jembar

â — ¦ Mesin CNC, Mesin panggilingan lan 4 sumbu / 5 sumbu,

â — ¦ Cetakan / alat

â — ¦ Suntikan kanggo macem-macem jinis plastik

Produksi Fleksibel

â — ¦ Kumpulan cilik bisa ditampa

â — ¦ Produksi Lean

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik!

P: Suwene kiriman sampeyan?

A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa bahan kerjane sampeyan?

A: Kita nggunakake teknik plastik-PEEK, PPS, Nylon, PAI, PEI, ABS, Delrin. Lan Steel-Stainless steel, tembaga, Aluminium, 303,304,316 lan Titanium Alloy.

P: Apa peralatan sampeyan?

A: Kita duwe mesin CNC, mesin 4 sumbu lan mesin 5 sumbu, mesin injeksi, mesin grinding, mesin Ukiran, mesin EDM, mesin pemotong kawat NC, mesin CMM.

Panas Tags: Pabrik nilon minyak nilon MC, nilon MC nilon mesin, bagian nilon mesin, bagean PA mesin, bagian PA6 mesin, bagian PA66 mesin, nilon Minyak, nilon MC, nilon mesin nilon Mesin Machines, bagian Nylon66 Mesin, Disesuaikan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Dhaptar rega, Kutipan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.