5-sumbu Fittings Mesin CNC
  • Air Pro5-sumbu Fittings Mesin CNC

5-sumbu Fittings Mesin CNC

Fittings mesin 5 sumbu CNC uga dijenengi Delrin, acetal, 5-sumbu peralatan mesin CNC minangka jinis plastik teknik kanthi sifat mekanik sing apik. POM bebarengan karo UHMW PE, Nylon, PTFE dikenal minangka papat plastik tahan abrasi. Kira-kira kaku padha karo logam, mula dadi bahan pengganti tembaga, seng seng, baja, aluminium lan bahan logam liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Deskripsi kelengkapan mesin 5-poros CNC

Fittings mesin 5 sumbu CNC uga dijenengi Delrin, acetal, 5-sumbu peralatan mesin CNC minangka jinis plastik teknik kanthi sifat mekanik sing apik. POM bebarengan karo UHMW PE, Nylon, PTFE dikenal minangka papat plastik tahan abrasi. Kira-kira kaku padha karo logam, mula dadi bahan pengganti tembaga, seng seng, baja, aluminium lan bahan logam liyane.

Spesifikasi perlengkapan mesin 5-poros CNC

Jeneng produk Fitting mesin 5 sumbu CNC
Materi POM, Delrin, Acetal
Werna Putih, ireng, warna liyane
Ukuran kasedhiya OEM / ODM
Jinis pangolahan Mesin CNC utawa cetakan injeksi
Toleransi +/- 0,05 mm
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Kontrol Kualitas 100% mriksa sadurunge dikirim
Kemasan Minangka standar utawa sarat sampeyan
Conto Kasedhiya
Pangiriman Dening Courier-Fedex, DHL, UPS, utawa liwat udara / laut

Karakteristik POM Keuntungan kelengkapan mesin 5-poros CNC

1. atose lumahing dhuwur

2. resistensi nyandhang apik

3. sifat pelincir awake sing apik

4. stabilitas dimensi sing apik

5. nyerep banyu sithik

6. tahan minyak

7. kerja ing suhu -40-100 ° C

Kekurangan peralatan mesin 5 sumbu CNC

1. tahan asam kurang

2. ora tahan karo alkali lan UV sing kuwat

3. resistensi pengaruh sing kurang apik

POM Aplikasi peralatan mesin 5 sumbu CNC

1. Wilayah industri: digunakake kanggo nggawe gir, bantalan

2. Industri otomotif

3. Piranti elektronik lan listrik

4. peralatan olahraga

Layanan fittings mesin 5 sumbu CNC

Kualitas sing dipercaya

â — ¦ Pangukuran lan toleransi sing akurat banget

â — ¦ Lumahing lan warna sing konsisten

â — ¦ Ora usah kerja ulang

Layanan Banget

â — ¦ Layanan mandheg

â — ¦ Solusi inovatif

â — ¦ Karyawan berbahasa Inggris sing apik

â — ¦ Tanggepan cepet

â — ¦ Wektu pengiriman sing andal

Jembar jembar

â — ¦ Mesin CNC, Mesin panggilingan lan 4 sumbu / 5 sumbu,

â — ¦ Cetakan / alat

â — ¦ Suntikan kanggo macem-macem jinis plastik

Produksi Fleksibel

â — ¦ Kumpulan cilik bisa ditampa

â — ¦ Produksi Lean

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik!

P: Suwene kiriman sampeyan?

A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa bahan kerjane sampeyan?

A: Kita nggunakake teknik plastik-PEEK, PPS, Nylon, PAI, PEI, ABS, Delrin. Lan Steel-Stainless steel, tembaga, Aluminium, 303,304,316 lan Titanium Alloy.

P: Apa peralatan sampeyan?

A: Kita duwe mesin CNC, mesin 4 sumbu lan mesin 5 sumbu, mesin injeksi, mesin grinding, mesin Ukiran, mesin EDM, mesin pemotong kawat NC, mesin CMM.

Panas Tags: 5 sumbu Fitting Mesin CNC, Disesuaikan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Dhaptar Harga, Quotation, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.